Aangeboden dienst

ExploreMe coach

Coaching

Als ExpolreMe coach bied ik mensen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot Veerkrachtige Proffessional

Dit gebeurt aan de hand van het ZALVT-principe dat ontwikkeld is door prof. Willem Verbeke i.s.m. neuroweterschappers en psychologen. ZALVT staat voor zelfontplooiing, allianties vormen, lef tonen, verbinding maken en thought leadership. 

Veerkrachtige professionals zijn in staat op elk van deze 5 peilers te exceleren. Daardoor vallen ze positief op, hebben een groot netwerk en zijn succesvol in hun werkveld. Dit is niet alleen interesant voor mensen die hun product,dienst of idee willen verkopen maar voor iedereen te samen werkt met anderen en regelmatig contact heeft met mensen van buiten de organisatie waar men voor werkt.

Aan de hand van de ExploreMe test is in beeld te brengen op welke gebieden iemand talent heeft en wat de ontwikkelgebieden zin. Aan de hand van een aantal coach gesprekken wordt dan gekeken op welke manier men deze talenten het beste kan inzetten maar vooral ook hoe de andere gebieden te voeden zodat de veerkracht vergroot wordt.

Wil je meer weten over ExploreMe en de abonnementen die daarbij worden aangeboden, neem dan contact met me op of plan een afspraak in mijn agenda via www.hetsalescentrum.nl


Foto