Organisatie

DOEG Zorg- & Dienstverlening

Onderneming, Non-profit
E-mailadres
j.huisman@doegbv.nl
Telefoon
06 1094 7561
Beschrijving

DOEG Zorg-& Dienstverlening voert voor het ouderinitiatief Ongerweges in Bunschoten-Spakenburg de zorg uit. Hierbij ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking in het Wonen; in Dagbesteding en Werk; Ambulant en tijdens het Logeren. Dicht bij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. ‘Dichtbij huis’ in kleinschalige woonvormen in hun eigen geboortedorp. ‘Samen met mensen die belangrijk voor hen zijn’ vanuit de visie dat werken in de driehoek (cliënt; familie en zorgverlener) tot een optimaal resultaat leidt.
Kernwaarden hierbij zijn: betrokkenheid; veiligheid; continuïteit; kwaliteit en vertrouwen.
Naast deze kernwaarden is DOEG Zorg- & Dienstverlening in staat met een uitgekiend financieel beleid tegen minder kosten meer diensten te leveren. En daardoor mag het met recht groots in kleinschalige zorg genoemd worden!

DOEG Zorg wil zijn activiteiten graag uitbreiden ook in Amersfoort. Via verbinder Peter Rook zijn wij in aanraking gekomen met Heartbeat 033 en zijn doelstellingen en visie sluiten aan bij de onze. Namelijk dat we wat willen betekenen voor de kwetsbare mensen in onze samenleving. Of het nu Jeugd is met een hulpvraag; of het Ouders zijn die voor hun kinderen op zoek zijn naar huisvesting en zorg; Of het nu Ouderen zijn met een hulpvraag; Of het nu verstandelijk beperkte mensen of mensen met psychiatrische problematiek zijn. Het maakt ons niet uit! Iedereen met een hulp/zorgvraag kan bij ons terecht. Wij zoeken dan samen met diegene naar een passende oplossing!

Contactpersonen van DOEG Zorg- & Dienstverlening