Organisatie

Leef3.nu

Non-profit
Website www.leef3.nu
Twitter @leef3.nu
E-mailadres
info@leef3.nu
Telefoon
033-4692323
Beschrijving

Leef3.nu is van oorsprong de ledenorganisatie van Beweging 3.0. Er zijn ongeveer 33.000 mensen lid van Leef3.nu (20% van de huishoudens in de regio Eemland).

Zo lang mogelijk en met plezier thuis wonen
Met de diensten en producten van Leef3.nu kunnen mensen zo lang mogelijk en met plezier zelfstandig thuis blijven wonen. Daarbij betrekken we zoveel mogelijk het sociale netwerk van ouderen – zoals buren, familie en vrienden – en leggen verbindingen met organisaties die kunnen voorzien in behoeftes van ouderen en mantelzorgers.

Zelf keuzes maken
Leef3.nu vindt het belangrijk dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken, dat mensen zolang mogelijk het leven kunnen leiden zoals ze dat ze zelf willen. Leef3.nu staat in haar dienstverlening voor service, bemiddeling en modulaire diensten die aansluiten bij die gedachte. Daartoe werkt Leef3.nu nauw samen met Beweging 3.0.

Diensten - laagdrempelig contact
Leef3.nu bemiddelt in tal van diensten die middels filmpjes op onze website worden getoond. Iedereen kan hier gebruik van maken, zowel leden als niet-leden. Het verschil is dat leden van Leef3.nu gebruik kunnen maken van de korting die Leef3.nu heeft afgesproken met haar leveranciers. Mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaalde dienst (zoals huishoudelijke hulp, pedicure aan huis, rijbewijskeuringarts) kunnen ons bellen op 033 - 469 23 23. Uw wordt te woord gestaan door mensen die u meer informatie kunnen geven en eventueel iets voor u kunnen regelen. 

Diensten op vier thema’s
Leef3.nu werkt samen met lokale ondernemers en grote landelijke partijen om diensten aan te bieden die dichtbij, persoonlijk en betrouwbaar zijn. De diensten en arrangementen zijn onder te brengen in vier thema’s:

  • Gezondheid (zoals: pedicures aan huis; health check)
  • Gemak (zoals: huishoudelijke hulp, mantelzorg, kappers aan huis, rijbewijskeuring, maaltijd aan huis)
  • Sociaal (zoals: dagtochten, belservice)
  • Veiligheid (zoals: personenalarmering, veiligheidscheck aan huis)

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Wij kennen alle dienstverleners persoonlijk. Alle bij ons aangesloten lokale ZZP-ers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en ook bij de grotere organisaties stellen we hoge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contactpersonen van Leef3.nu
Ik wil deelnemen