Organisatie

King Arthur Groep

Onderneming
Beschrijving

King Arthur Groep: Thuis in dementiezorg
King Arthur Groep is een thuiszorgorganisatie die zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert. Wij bieden zowel ondersteuning en activiteiten aan mensen in een thuissituatie als 24-uurs zorg in onze woonzorgvoorziening. Samen met u gaan we op zoek naar de (combinatie van) zorg die aansluit bij de wensen en behoeften van zowel degene met dementie als van de partner, familie en/of mantelzorgers. Folder “Ons zorgaanbod”

King Arthur Groep is een WTZi erkende thuiszorg organisatie die naast WLZ en ZvW-zorg, contracten heeft in meer dan 30 gemeenten (WMO ondersteuning). Ons zorgaanbod bestaat uit een woonzorgvoorziening in Hilversum, hier wonen 22 mensen met dementie, diverse ontmoetingscentra in het midden van het land, begeleiding en zorg thuis in de regio ’t Gooi- en Eemland en Gooi- en Vechtstreek, als ook casemanagement en wijkverpleging.

Karakteristieken King Arthur Groep
Wat maakt de KAG onderscheidend? Haar visie en haar werkwijze. Vaak horen we onszelf zeggen dat je maar gewoon langs moet komen op Ridderspoor of bij het Ontmoetingscentrum om het zelf te ervaren. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen klik dan op de button “klanttevredenheid” hieronder. Daar leest u wat zorg- en hulpvragers, als ook stagiaires, vrijwilligers en zorgverleners van ons vinden.

Wilt u een ervaring met ons delen, stuur een email naar karakteristieken@kingarthurgroep.nl of ga naar zorgkaart Nederland en laat uw reactie achter. Ook die link treft u aan onder de button “klanttevredenheid”

Contactpersonen van King Arthur Groep
Ik wil deelnemen