Organisatie

Projecthuis Madiba

Non-profit
Telefoon
0618137267
Beschrijving

Wij werken op basis van ondernemerschap en samenwerking met allerlei bestaande lokale initiatieven en liever niet met subsidies.

De tijd van wereldwijde interesse en individualisme is omgeslagen in een verlangen om de omgeving waar je woont en werkt de prioriteit te geven. Een kleinere bubbel waar je mensen begroet, kent en waar je je veilig voelt; ook wel een community. Bij Madiba zorgen we er voor dat je onderdeel bent van onze veilige community. Een kleine lokale gemeenschap.

Madiba is een Afrikaanse clannaam en betekent vader van het volk of de verbinder.
Onze pijlers

 Ons restaurant Madiba Kitchen is volledig biologisch en ingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht. We serveren niet alleen verrassend eten voor zeer goede prijzen; we willen ook vooral aan iedereen in de omgeving laten zien wat echt gezond is en waarom.

 Zorg bieden we aan iedereen die bij ons komt, van jong tot oud, van begeleid wonen tot re-integratie van mensen die komen werken in ons restaurant en van een aanbod voor dagbesteding tot tegen gaan van vereenzaming. Samen met onze partners zoals Gemeente Amersfoort en indebuurt033 helpen we je graag verder.

 Ook met educatie willen we inspelen op jouw behoefte. Denk aan taalles, huiswerkbegeleiding en een samenwerking met een nieuwe stijl Business School Waveriders New Business Education.

 Sport & Entertainment is gezond en brengt mensen samen. Onze coaches zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen indien nodig de sporters doorverwijzen naar onze andere projecten. We streven er naar om naast onze eigen zaalvoetbalvereniging meer soorten sport aan te kunnen gaan bieden.

Kom gerust een langs en vraag naar een rondleiding!

Contactpersonen van Projecthuis Madiba
Ik wil deelnemen